SELAMAT DATANG

Kami Menyediakan Platform Untuk Kemudahan Anda Dalam Membeli Produk Kami.

Read More...

 

 

Kajian klinikal membuktikan bahawa tulang sumsum manusia perlahan-lahan BERHENTI menghasilkan STEM CELL pada usia manusia mencecah 25 tahun.

Sebab itulah AFA sangat diperlukan untuk mengaktifkan semula STEM CELL dalam sumsum tulang kita. 

Sebab itulah XTranssCeLL dianggap LEBIH BERNILAI daripada emas.

Pengambilan XTranssCeLL sebanyak 1 gm hingga 5 gm sehari akan membantu mengaktifkan 'IBU SEL' dan menghasilkan sel-sel baru daripada tulang sumsum yang sangat diperlukan oleh tubuh manusia dalam membantu untuk merawat serta meningkatkan sistem imunisasi tubuh secara semulajadi atau secara alami.

✔ XTranssCeLL adalah makanan kesihatan yang terbaik untuk manusia kekal sihat di abad ini.

 

JIKA ANDA TERCARI-CARI APA PUNCA PENYAKIT?? EXTRANCELL ADALAH JAWAPAN PENCARIAN ITU!! SATU PENEMUAN HEBAT DALAM REVOLUSI KESIHATAN ABAD 21 DAN PERUBATAN MASA KINI!!!!*


*Kita hanya berusaha dan berdoa, yang menyembuh Allah".*


*APA ITU EXTRANCELL Extrancell adalah makanan kesihatan berasaskan alga hijau biru yang di kenali sebagai Aphanizomenon flos Aquae 
(AFA) dari Tasik Klamath, Oregon, Amerikal Syarikat. Produk ini kaya dengan nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Phycocyanin, Klorofil, L-selectin ligand, Vitamin, Trace Mineral, Beta Karotena, Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA). Kajian menunjukan pengambilan extrancell sebanyak 1 ke 2 paket sehari mampu menyokong pemebebasan sel-sel stem dewasa daripada tulang sumsum dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara 
semulajadi.

Penyelidikan baru juga menunjukkan Blue Gree Alga (Aphanizomenon flos Aquae/AFA) badan sokongan sistem 
penyembuhan semulajadi dan membantu menyembuhkan, menjana semula dan membaiki sendiri secara semulajadi. Aphanizomenon flos Aquae juga terbukti secara klinikal untuk menyokong pembebasan Natural Killer (NK) Sel untuk menghapuskan sel-sel bermutasi dan sel-sel kanser daripada formula khas body. Formula bioaktif AFA juga membantu memetabolismekan protein dan membantu menghapuskan sisa toksik menyokong badan dalam menentang patologi acuan, yis, kulat, dan virus.

Di antara beberapa penyakit Degeneratif yang berpunca dari kerosakkan sel, organ dan tisu adalah seperti berikut
• Diabetes/Kencing Manis
• Strok/ Angin Ahmar
• Migrain
• Resdung
• Sakit jantung
• Gout
• Darah Tinggi Hypertension
• Psoriasis
• Eczema
• Katarak
• Kanser
• Kebotakkan
• Kemurungan
• Sakit Otot 
• Bell Patsy
• Sakit Tulang Belakang
• Ketumbuhan
• Alzheimer
• Sakit Lutut
• Slip Disc
• Obesity

Antara kebaikkan penggunaan Extrancell setiap hari adalah seperti berikut

• Mengimbangi tahap gula dalam darah
• Mengurangkan kadar kolesterol, menyokong jantung yang sihat
• Mengurangkan tahap tekanan darah tinggi, mengawal tekanan darah
• Mempunyai kadar aktiviti sel anti-virus dan anti-tumor yang kuat
• Mengandungi ciri-ciri pencegahan kanser
• Membantu semua jenis penyakit kulit
• Mengandungi ciri-ciri anti-radang
• Mengurangkan sakit sendi, sakit kepala, kekejangan badan
• Membantu dalam mengawal gejala Demam Denggi
• Melindungi daripada alahan, termasuk alahan makanan
• Menyokong masalah kesihatan berkaitan prostat
• Menguatkan sistem imunisasi
• Mengurangkan jerawat
• Meningkatkan daya ingatan
• Mengurangkan gejala selesema biasa
• Menggalakkan fungsi hati yang betul
• Menyokong sistem pencernaan yang sihat dan penyerapan nutrien
• Menyembuhkan luka-luka dalaman dan luaran
• Merangsang pengedaran sel imunisasi
• Menghapuskan radikal bebas
• Meningkatkan tenaga
• Memberikan perlindungan yang signifikan terhadap keracunan plumbum

Panduan Pengambilan 1 paket
Bancuh sepaket extrancell dengan secawan air mineral atau air kosong. Minum sebelum sarapan perut kosong.

(Amaran: Jangan Guna Air Panas atau Air Mendidih, Air panas akan  menghilangkan nutrisi extrancell) 

Sekotak Extrancell mengandungi 14 sachet dan beratnya 3 gram setiap satu.

 

Apa HEBAT sangat product XTRANSSCELL dari Big Hill Group

Bahan ASAS didalam XTRANSSCELL adalah Aphanizomenon Flos Aqua(AFA).
Apakah???!!
AFA ini adlh sejenis LUMUT HIJAU BIRU yg terdpt ddlm TASIK KLAMATH,OREGON di US. Tasik air tawar yg TERBESAR DI DUNIA, TERTINGGI DI DUNIA & TERCETEK DI DUNIA. Tumbuhan yg SANGAT UNIK ciptaan tuhan yg tiada tandingan. Utk keterangan bleh google (Aphazinomenon Flos Aqua)
Bgmna berfungsi???
Apbl kita minum 1 sachet..seawal 1jam sum² tulang blkg kita akan menghasilkan IBU SEL(Stemcell) yg berfungsi utk MEMULIH, MEMBINA, MENGANTIKAN & MENAMBAHKAN IBU SEL DIDLM BADAN kita sendiri shgga 4-7 JUTA SEL BARU serta meningkatkan NATURAL KILLER CELL(NKC) secara semulajadi.
Ibu sel??
Apakahh??
Ibu sel(stem cell) ni tersimpan didlm sum² tulang belakang kita tu..(air tulang belakang)..pengeluaran ibu sel akan berhenti apbl kita berumur 25 tahun. sbb tu jika kita lihat apbila pesakit sukar diubati, doktor akan minta izin utk ambil air tulang belakang..memang sgt berkesan utk memulih sakit dgn cepat..tetapi berisiko.
Dengan adanya XTRANSSCELL ini kita akan mengeluarkan ibu sel secara semulajadi tanpa menggunakan jarum
Didlm 1 sachet XTRANSSCELL mengandungi 2gm AFA & mengandungi 65 jenis vitamin.
XTRANSSCELL adlh SUPERFOOD yg paling TERTINGGI ddlm kategorinya. Manakala AFA nya adlh GRED PREMIUM.

AFA mmpunyai unisel yg saiz 300 kali ganda lebih halus drpd sel biasa di mana ia boleh masuk menembusi otak kita utk mmbaik pulih sel otak yg rosak, menguatkan daya ingatan, mengelakkan kenyanyukan, menguatkan daya fokus, sebab itu yang meminum XTRANSSCELL mmpunyai daya kecerdasan minda yg berlipatganda lebih tinggi drpd org lain.
Kesannya kesihatan mental yg optimum, tidak stress, boleh mengawal tekanan, boleh mmbuat pertimbangan yg lebih tepat dan waras dlm semua perkara.
Itu lah juga kita rasa hairan apabila didapati ada pesakit mental yg pulih selepas mengambil XTRANSSCELL, ada pesakit yg dah lama koma juga sedar dan pulih, pesakit stroke juga boleh baik selepas mengambil XTRANSSCELL
Hanya AFA sahaja yg boleh menembusi masuk ke otak.
Hebatnya AFA anugerah Allah terbaik utk hambanya. Baru tersedar...
"Semua penyakit ada penawarnya..inilah jawapan yg kita temui di dlm XTRANSSCELL
Bagi kita semua..jangan sayang duit. Berilah yg terbaik utk diri kita, anak2 kita dan ahli keluarga kita.
Dan kongsikan kebaikannya bersama teman2.
Jgn guna hanya sekotak atau dua kotak sahaja....minum XTRANSSCELL sepanjang hayat utk hidup yg optimum.
Kesannya kesihatan mental yg optimum, tidak stress, boleh mengawal tekanan, boleh mmbuat pertimbangan yg lebih tepat dan waras dlm semua perkara.
"Semua penyakit ada penawarnya..inilah jawapan yg kita temui di dlm XTRANSSCELL
di dalam BIGHILL.

 

 

Assalamualaikum. Saya puan Esah Binti Yusof. Saya pengidap penyakit slip disc atau masalah tulang belakang tersepit. Selepas buat MRI doktor suruh saye buat pembedahan masukkan silikon atau masukkan besi sebagai pelapik tulang belakang saya. Saya minta doktor tangguhkan dulu. Saya kena pada 7.2.2016. Saya terlantar atas katil selama 9bulan setengah. Saya langsung tidak boleh gerakkan bahagian bawah pinggan hingga ke kaki kerana sakit yang teramat sangat. Saya hanya boleh merangkak untuk ke bilik air. Saya hanya boleh berbaring satu posisi shj iaitu mengiring ke kiri. Macam-macam ubat saya makan tapi tidak berkesan. saya berurut dan buat fisioterapi tapi semakin sakit. Untuk kurangkan kesakitan saya terpaksa makan ubat tahan sakit itupun dengan dos yang berlebihan. Saya diperkenalkan dengan xtransscell oleh kawan yang datang melawat pada awal bulan 10. Alhamdulillah selepas tiga hari pengambilan xtransscell saya sudah boleh duduk di atas kerusi dari pagi hingga ke petang. Selepas 1 kotak pengambilan saya dah boleh pandu kereta dan berjalan menggunakan tongkat. Selepas 3 kotak pengambilan saya dah boleh berjalan dengan hanya satu tongkat shj. Selepas habis 5 kotak dalam pertengahan bulan 12 alhamdulillah saye boleh berjalan tanpa menggunakan tongkat dan memasak seperti biasa. Terima kasih kepada kawan saya Azlina kerana perkenalkan xtransscell kepada saya

 


 

 

Unable to select database